olteanuflorin
148 poze   9517 vizite

porumbei

680426-06 m; loc 2 as club 10 cls
loc 8 expo targoviste 10 cls
680426-06 m
636448-05 m; -loc 1 dem club
-loc 14 expo targoviste
636448-05 m
884409-08 m; loc 3 vit pui club
884409-08 m
888879-07 f; loc 1 vit pui club
loc 2 vit palm y club
888879-07 f
886018-07 m; loc 3 vit palm y club
886018-07 m
aspecte din crescatorie
aspecte din crescatorie
680405-06 m; viteza
vit palmares
vit palm 3 ani
loc 1 zb porcului 2006
680405-06 m
432494-05 f; dem loc 2 club
432494-05 f
520405-04 m
520405-04 m


Comentarii album • 20
florianmarian 16 decembrie 2012  
deosebiti de frumosi
vant in pene in 2013
  Raportează
anonim
Iulicâ 12 octombrie 2012  
Esti tare dl Olteanu,ai loc. 1 la demifond ,iai omorât pe toti, loc.1 palm.fond ,loc. 1,2 palm.m.fond,loc.1 fci,loc.2 as maraton, viteza nu-ti mai place?
  Raportează
b3stman 9 mai 2012  
S-a deschis un nou site de licitatii de porumbei:www.elite-pigeons.net.Poti adauga singur porumbeii la licitatie,doar daca te inregistrezi.Totul este gratis
  Raportează
dinunicolae 18 februarie 2012  
ff,sa va traiasc!
  Raportează
PantiruIonut 9 februarie 2012  
f faini
  Raportează
poplemuel 3 ianuarie 2012  
F frumosi bafta
  Raportează
edyttzu 7 februarie 2011  
foarte frumosi,mult succes in continuare
  Raportează
olyturdapostaru 2 februarie 2011  
f frumosi bafta la zboruri
  Raportează
viorelsitania 13 decembrie 2010  
FRUMOSI BAFTA
  Raportează
anonim
nicu 30 iulie 2010  
bafta la pui concuraty si in tary straine
  Raportează
anonim
frezacampyonul 2 iunie 2010  
uritii la fel k crescatorul.!
  Raportează
cirsteamarin 4 decembrie 2009  
frumosi,buni,si valorosi,bravo felicitari,si multa bafta inainte!
  Raportează
ionutstancila 31 august 2009  
frumosi si valorosi in acelasi timp!BRAVO!
  Raportează
ione91 20 iulie 2009  
frumosi! bafta la pui
  Raportează
NICK 17 februarie 2009  
BAFTA la zboruri.
  Raportează
iancusorinjucatori 24 noiembrie 2008  
bafta in 2009 si mai multe locuri 1.bravo
  Raportează
gutanu7 20 noiembrie 2008  
frumosi sa ti traiasca
  Raportează
anonim
gutanu 23 noiembrie 2008  
mersi
  Raportează
NICK 20 noiembrie 2008  
Bafta multa in continuare.
  Raportează
anonim
nick 23 noiembrie 2008  
mersi la fel si tu
  Raportează
Către: olteanuflorin

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.